GÖKLERDEN GELEN UMUT


İnsanın yaşama ve ölüme dair korkularını ve bu korkuların yarattığı evreni -Eternium'u- keşfetmek isterseniz okumanızı öneririm. İnsanlığa ve insanca yaşamaya, umuda ve kaygılarımıza dair derin bir iç çekiş yaşadım. Bireysellikten evrenselcilik anlayışına erişebilmek harika olmaz mıydı? Kim bilir, belki de başarırız bir gün. Ne dersiniz?

Peki ya bizler hangi sistemin kölesiyiz? Kendi yarattığımız sistemin mi? Eğer değilse, başkalarının yarattığı sistemin mi? Halihazırda var olan bir sistemin kölesi olmak daha kolay ve daha cazip geldiği için mi tercihimiz bu yönde?

Tiyatro sahnesindeymiş gibi ders anlatan çok değerli hocam Kemal Sinan Özmen, şimdi de hayatı kitabında bir sahneye çevirmiş adeta. Hem de birçok sınırın ve çizginin ötesine geçerek. Okuyun, okutturun...

✨”...ölümün korkulacak bir yanı varsa o da anlamadan yaşamak, evrenle kucaklaşmadan aynı döngü içinde sıkışıp kalmaktır.”

✨”Bunca ışık içinde nasıl bu denli kör kaldık, bunca asır kendi yarattığımız o acımasız karanlıkta yaşadık.”


GÖKLERDEN GELEN UMUT
Bazen kendimi sizlere anlatacağım; çoğu zaman da dil öğrenmeye dair bildiklerimi, tecrübe ettiklerimi ve daha öğreneceğim birçok şeyi sizlerle paylaşacağım.

Hiç yorum yok

Ad

E-posta *

Mesaj *